Walnut Blasting

Is uw motor vervuilt? Door de Walnut blasting techniek maken wij de inlaat weer vrij van koolstofafzetting, zodat uw motor weer optimaal kan presteren

APK

Tijdens de jaarlijkse APK-keuring, voert een Autocrew garagist een grondige controle van de essentiƫle onderdelen van uw auto uit.

Onderhoud

AutoCrew-garages garanderen een vakkundige uitvoering van service & onderhoud, aan uw nieuwe of gebruikte auto, voor alle merken.

Camper

Ook uw camper heeft onderhoud nodig. Gaat u op vakantie? Laat uw camper dan controleren, zodat u en uw gezin veilig op weg kunnen.

Bandenwissel winter en zomer

Bij AutoCrew Krimpenerwaard kunt u terecht voor uw bandenwissels, maar wist u dat wij ook uw banden kunnen opslaan?

Aircoservice

Airconditioning zorgt ervoor dat u comfortabel achter het stuur zit. De Autocrew aircoservice spoort defecten aan de installatie tijdig op.

Diagnose

Via de geavanceerde diagnoseapparatuur van Bosch weet de AutoCrewmonteur direct wat er juist mis gaat bij welke waarschuwingen op het dashboard.

AutoCrew Pechhulp

Met de AutoCrew Pechhulp kan u altijd rekenen op een snellen en adequate hulp, want niets is vervelender dan met uw auto stil komen te staan.

Uitlijnen

U kunt het uitlijnen van uw wielen met een gerust hart aan AutoCrew toevertrouwen.

Ruitenwissers

Heeft u last van strepen op de voorruit? Of piepen uw ruitenwissers? Dan zijn uw ruitenwissers waarschijnlijk aan vervanging toe!